Wijn in Tasmanië, uitzicht op Freycinet nationaal park

De afwisselende oostkust van Tasmanië heeft van alles te bieden. Prachtige stranden om op te chillen, bergen om in te wandelen en wijngaarden om… wijn te proeven.

We kwamen niet voor de wijn, eigenlijk hadden net een bezoek gebracht aan het prachtige Freycinet Nationaal Park. Met verre uitzichten, grote verlaten baaien en groene eucalyptus bomen. Hier hadden een uitdagende wandeling gemaakt en heerlijk geluncht bij onze campervan. Met lokaal geproduceerd kaas en brood. Smullen!

Na de lunch reden we de Tasman Highway op en reden in zuidwestelijke richting. Af en toe stopten we om van de uitzichten te genieten. Het mooiste uitzicht was hier, bij de Devil’s Corner Cellar Door. Deze wijngaard produceert zijn wijnen op de flanken van de Apslawn Forest Reserve.

Devil’s Corner Cellar Door, Tasmaanse wijn

Waarom vind ik deze foto zo mooi? Omdat er van alles te zien is. De prachtige Eucalyptus bomen, m’n favoriete boom. In de verte de bergen van het Freycinet nationaal park. Het water van de baai en wanneer je heel goed kijkt zie je een stukje van Coles Bay. Een slaperig kustplaatsje. Het lijkt mij een unieke foto voor aan de muur. Bestel hem gerust op het formaat dat jou aanspreekt en kies je materiaal, zoals canvas of print.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑