Boerderij bij de Velddijk, Holten

Bij het kleine plaatjes Holten ten zuiden van het nationale park Sallandse Heuvelrug fietste ik over de Velddijk. Plots zag ik langs de weg een kastje bij een afslag naar een boerderij. Even kijken. Oh verse eieren te koop. In de verte zag ik de kippen in een grote buiten ren rond scharrelen. €1,50 voor tien grote eieren. Top!

Wanneer je zin hebt om even weg te gaan uit huis in deze corona tijd dan is een aanrader het Landal vakantiepark Twenhaarsveld. Je kunt er heerlijk fietsen door de omgeving. Heuveltjes beklimmen bij de Sallandse Heuvelrug of langs boerderijen fietsen. Daarnaast kun je op park lekker wat eten en drinken bij het terras met uitzicht op een vrolijke speeltuin. Hopelijk kan er ook snel weer echt gezeten gaan worden op het terras.

Nadat ik de tien eieren in m’n fietstas had gestopt keek ik de oprit van de boerderij af. Ik zag de mooie wolken en het groene gras met de gele paardenbloemen. Tijd voor een HDR foto. Daarvoor moest ik eerst m’n camera in de juiste instellingen zetten. Zojuist heb ik deze zitten nabewerken. Hoe ik dat aanpak kun je hier lezen; “Het simpele stappenplan voor het maken van een goede HDR foto”.

Dit is de foto geworden en is nu dus ook te koop voor bij jou aan de muur!

Album; Landschap

Er zijn nog veel meer foto’s te koop bij Sven aan de Muur. Check bijvoorbeeld dit album vol met landschapsfoto’s van over de hele wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑