De boom en de drie paarden

Tijdens mijn reis in Australië liep ik door het land van een enorme boerderij. Ik liep een heuvel over en zag plots deze drie paarden lopen. Ze liepen in de richting van een dode boom. Ik zag meteen dat dit een goed moment was om een foto te maken. Dat kwam vooral door de blauwe lucht met witte wolken strepen en omdat de paarden over de top van de heuvel liepen. Waardoor ze zo mooi afsteken tegen de blauwe lucht.
Terug aan gekomen op de boerderij bekeek ik de foto’s op m’n laptop. Ik was tevreden. Om de foto geschikt te maken voor aan de muur, bewerkte ik de foto na. Zo maakte ik de lucht wat blauwer, gaf de paarden iets meer licht en haalden een paar storende vlekjes weg.

Bestel ‘De boom en de drie paarden’ voor aan jouw muur

Via Werk aan de Muur kun je nu deze foto bestellen als unieke wanddecoratie. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld canvas of staal. Klik hieronder op de foto en je gaat direct naar de webshop.

Heb je interesse in nog meer foto´s van Australië? Neem dan een kijkje in m’n Album Australië.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑