De 12 Apostelen, Great Ocean Road, Australië

Ze worden “The 12 Apostels” genoemd, echter zijn het er al lang geen 12 meer. Sterker nog het waren er maar 8. Daarvan is er één in 2005 ingestort. Toch blijft het een prachtige plek om te bezoeken. Zeker wanneer je bij zonsondergang gaat kijken, want met het zachte strijklicht wordt het één van de mooiste uitzichten van Australië. Vele toeristen die over The Great Ocean Road rijden komen hier kijken. Je kunt er ook een helikopter vlucht maken, wat natuurlijk een nog spectaculairder uitzicht geeft op kliffen langs de kust.

Verkocht!

Bij mijn bezoek aan Port Campbell National Park maakte ik vele foto’s van de uitzichten op de kalkstenenrotsen. De beste plaatste ik in de Sven aan de Muur webshop. Deze week werd ik verrast met twee verkopen! Allebei in Duitsland.

Om deze foto’s te maken moesten we op het juiste moment van de dag wachten. We reden rond met onze campervan en we besloten dan ook om eerst een camping op te zoeken. Daar chillden we de hele middag en deden een heerlijke siësta. Daarna reden we naar het 12 apostelen bezoekerscentrum. Hier kun je de auto parkeren en loop je naar de verschillende uitzichtspunten.

Het eerste werk dat verkocht werd komt aan de muur te hangen bij iemand thuis met een formaat van 160 cm x 95 cm, op canvas. Deze foto maakte ik met m’n statief. Ik gebruikte de HDR techniek, waar ik al eerder over geschreven heb. Het samenvoegen van de foto’s is altijd een creatief proces, wat elke keer weer andere resultaten kan opleveren.

12 apostelen, australie, great, ocean, road, canvas, verkocht, sven, aan de muur,

De andere foto maakte ik met dezelfde techniek, maar op een andere uitzichtspunt. De zon was alweer verder gezakt en gaf nog zachter licht. De zee kleurde groenige op en dat heb ik geprobeerd goed tot uiting te brengen in de foto. Dit werk komt aan de muur op 125 cm x 75 cm. De koper koos ook voor canvas. Dit geeft een zachte structuur in de foto, wat een levendig beeld zal geven aan de muur.

12 apostelen, australie, great, ocean, road, canvas, verkocht, sven, aan de muur,

Andere werken van Sven

Ook interesse in een unieke foto voor bij jou aan de muur? Kijk dan eens rond in m’n webshop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑