De Malpie, natuurgebied in Noord-Brabant, Nederland

Tijdens een verblijf bij Landal het Vennebos, reden we naar Valkenswaard voor een heerlijke lunch bij Markt 14. Het was een koude dag in december. Nadat we ons flink hadden opgewarmd besloten we een wandeling te maken door natuurgebied de Malpie. Dit bijzondere natuurgebied maakt onderdeel van een reek bossen en vennen in Noord-Brabant.

We parkeerden onze auto, kleden ons warm aan en begonnen aan de wandeling door dit mooie gebied. Er was net een nieuw pad aangelegd en er waren een aantal mooie houten bruggen en een paar promenades. Daarvan maakte ik deze foto, die ook te koop is bij Sven aan de Muur:

Natuurgebied met vennen

Natuurgebied de Malpie bestaat uit verschillende vennen. Het is een bijzonder gebied omringt met naaldbossen en berkenbomen. De mens werkt hier volop om de ‘natuur’ in stand te houden. Dit vind ik interessant, want waarom is het nodig om zo in te grijpen in de ‘natuur’. Dit deel van de Malpie is gelukkig lekker zelf bezig. Er groeit hier een klein bos naast een ven. De warmere maanden van het jaar grazen er schapen om de vlaktes kort te houden.

Van de week kreeg ik een mailtje van Werk aan de Muur, het bedrijf dat de distributie en betaling regelt van de werken die je bij mij kunt kopen. Ik werd blij verrast, want bovenstaande foto was door iemand gekocht voor aan de muur! Het was de eerste keer dat deze foto verkocht is. Dus een mooie unieke foto. Het leuke is dat de foto is gekocht door iemand die vlakbij het natuurgebied woont. In Valkenswaard.

Canvas

De foto voor deze klant wordt gedrukt op luxe canvas. De klant heeft gekozen voor een mooi groot formaat van 145 cm x 85 cm. Hier lees je over de mogelijkheden van canvas via werk aan de muur. Het wordt afdrukt op wit linnen en je kunt bijvoorbeeld kiezen voor 2 cm of 4,5 cm dikte.

Heb je ook interesse in een unieke foto voor aan de muur? Check dan de webshop van Sven aan de Muur.

Fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑