Duiken bij Koh Tao; foto aan de muur

Tijdens onze reis door Thailand belandden we op het prachtige eiland van Koh Tao. Over de hele wereld bekend om zijn prachtige duiklocaties en relaxte sfeer. Wij zochten en vonden een prachtig en schoon huisje vlak aan het strand. Vervolgens vonden we een gastvrije en vriendelijke duikschool. Impian Divers genaamd. Deze duikschool staat erg goed aangeschreven. De eigenaar is Robert, getrouwd met een Thaise vrouw. Dankzij o.a. Robert voelden we ons al snel thuis. Hij hield ons op weg op het eiland met tips en adviezen. Daarnaast heeft hij een goed team van duikinstructeurs die je meenemen naar de prachtigste plekken om te duiken. Eén van die locaties is Chumphon.


Op een regenachtige ochtend voeren we al vroeg de kleine haven van Koh Tao uit. In de verte zagen we grote donkere wolken aankomen en de wind stak op. Met m’n camera in de hand begaf ik mij op het dek van de boot en schoot deze foto. Eigenlijk zijn het 3 foto’s snel achter elkaar genomen en met behulp van Photoshop aan elkaar geplakt.
Gelukkig kwamen we al snel op de duiklocatie aan en konden we het water in duiken voordat het noodweer los barstte. Voordeel van duiken is dat je onderwater geen last hebt stortregen en rukwinden.

Storm bij Koh Tao, Thailand

Deze stormfoto uit Thailand kan prachtig aan jouw muur hangen als wanddecoratie. Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Bijvoorbeeld canvas, ingelijst of op hout. Uiteraard zijn er allerlei formaten mogelijk. En altijd gratis verzending!

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑