Kai Bae strand reflectie op Koh Chang, Thailand

Mocht je ooit in de mogelijkheid zijn om rond te reizen in Thailand, ga dan aan het einde van je trip naar Koh Chang. Of als je van duiken houdt naar Koh Tao. Koh Chang is een prachtig eiland met nog veel natuur en fijne resorts om te chillen aan het strand.

Ik was hier in 2014 na een 10 daagse Vipassana meditatiecursus. Dit was een intensieve ervaring, waar we graag even de tijd voor namen om tot ons te laten bezinken.

Een aantal jaren terug was ik ook al eens op Koh Chang geweest, dus ik wist al een beetje waar de leuke plekjes waren. We kwamen uit eindelijk uit bij KB Resort. Een prachtig rustig resort, met echt vriendelijk personeel en mooie huisjes aan het strand en op het gras.

Het verhaal over het Kai Bae strand

Maar goed, nu even over deze foto. Nadat we een aantal dagen storm en regen hadden gehad, begon het op te klaren. Aan het einde van de dag besloot ik met m´n camera op pad te gaan om foto´s te maken. Toen ik bij het strand kwam was het zand nog nat en de golven lang. Een prachtige reflectie trok mijn oog. Een Thaise jongen was heerlijk aan het duiken in de golven met z´n kleine duikbrilletje. Had hij de prachtige wolken gezien?

Bij het nabewerken van deze foto zorgde ik voor meer contrast in de wolken en speelde ik met de witbalans om de kleuren terug in de foto te laten komen zoals ik het toen had gezien. Dit proces van zoeken naar een goede foto is elke keer weer anders en hangt ook van m’n gevoel af. Ik vond deze goed gelukt en besloot hem op te slaan. Vandaag kwam ik deze foto tegen in m’n mapje voor Sven aan de Muur. Dus tijd om hem in de webshop te zetten.

Dus sla je slag om deze uniek foto bij jouw aan de muur te hangen.

Klik op de foto hieronder en je gaat direct naar de webshop van Werk aan de Muur. Daar kun je het materiaal, afwerking en de afmetingen kiezen. En… altijd gratis verzending!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑