Aluminium dibond; museum en galerie uitstraling

Bij Sven aan de Muur kun je kiezen uit allerlei prachtige wanddecoraties. Eén daarvan is Aluminium dibond. Dit nieuwe en strakke product helpt jou bij het creëren van een echte galerie- of museumuitstraling.

Dibond heeft een zwevend effect. Het wordt geleverd met het ‘blinde’ ophangsysteem. Dit stevige ophangsysteem zorgt voor een strak zwevend effect!

Er zijn twee opties waaruit je kunt kiezen, mat of een glanzend effect. Je keuze hangt af van de uitstraling die je wilt hebben in je interieur.

De foto’s worden bij Aluminium Dibond geprint op Fine-arts fotopapier en vervolgens verlijmd om de metalen panelen. Dit heb je vast wel eens gezien in een fotomuseum.

Aluminium dibond; uitleg en informatie

Werk aan de Muur heeft een video gemaakt om dit product aan jou te laten zien.

Wanneer je bij Sven aan de Muur een foto bestelt dan wordt de verwerking en productie uitgevoerd door Werk aan de Muur. Dit bedrijft zorgt er voor dat jouw bestelling met de hand wordt gemaakt en gratis wordt verzonden. De door jou gekozen foto wordt eerst op hoogwaardig fotopapier geprint. Daarna wordt dit gelamineerd op een dibond paneel. Je kunt kiezen uit twee soorten afwerking; mat of hoogglans.

Hopelijk heeft dit geholpen om je te overtuigen van de prachtige kwaliteit van aluminium dibond. De volgende stap is dan nog het kiezen van je foto. Duik daarvoor in de verschillende albums van Sven aan de Muur en kies jouw unieke foto. Ga hier naar de webshop.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑