Behang op je muur!

Bij het inrichten van een kamer is het creëren van een zogenaamde ‘feature wall’ een aanrader. Dan ontstaat er een muur met een krachtige blikvanger. Kies bijvoorbeeld voor Xpozer of galerie stijl aluminium, maar denk eens groter! Ga voor behang met daarop een indrukwekkende foto. Gelukkig is dit nu ook mogelijk bij Sven aan de Muur.

Groots is mooi!

behang, bison, gratis, mee, geleverd, verzending, muur, wand, decoratie, statement, feature, wall, sven, uniek, origineel, kantoor, thuis, woonkamer, leuks, iets, canvas, print, fotografie, voorbeeld, strand, zonsondergang, muur, riet, gras, bank, lijm

Door een unieke foto levensgroot aan je wand te plakken, ontstaat er een bijzondere sfeer in je ruimte. Zeker wanneer je kiest voor een foto met een natuurlijk landschap. Je zult je beter voelen, zo is uit onderzoek gebleken.


Behang plakken; appeltje eitje

Voor het ophangen heb je geen behangtafel nodig!
Je favoriete foto wordt geprint op behangpapier in banen van 47,5 cm. Het behang wordt geleverd met de juiste lijm. Je smeert de muur in met lijm en plakt daar het behang, baan voor baan, tegenaan. Dus geen behangtafel nodig. Vliesbehang scheurt en krimpt niet, daardoor schuif je makkelijk de banen op de juiste plek tegen elkaar aan.
Zorg wel voor een gladde, schone en droge muur. Daarbij is het belangrijk dat de muur een egale en lichte (witte) kleur heeft, want duidelijke kleurverschillen zie je door het behang heen. En haal even je plinten van de vloer af.


behang, bison, gratis, mee, geleverd, verzending, muur, wand, decoratie, statement, feature, wall, sven, uniek, origineel, kantoor, thuis, woonkamer, leuks, iets, canvas, print, fotografieBestel je een foto op behang? Dan krijg je:

  • Dik vliesbehang (120 grams)
  • Sterk, scheurvast en krimpvrij
  • Geen behangtafel nodig
  • Inclusief behanglijm!

Ga voor een warme zonsondergang

Deze foto is gemaakt in Tasmanië, in de verte is de rook van een bosrand te zien. Gelukkig is het op het strand rustig en strooit de zonsondergang warme kleuren over het zand.

Of kies een andere landschapsfoto

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑