Xpozer

Xpozer is een nieuwe manier om een werk aan je muur te hangen. Hierbij wordt je foto haarscherp geprint op een flinterdunne fotofolie. Met het slimme ophangsysteem span je het werk eenvoudig op. Het resultaat is een strakke print die voor je muur lijkt te zweven. Wil je eens wat anders? Bestel dan een nieuwe wisselfoto. Zo wissel je heel makkelijk van sfeer.

Dit unieke materiaal is ontwikkeld door twee studenten uit Delft. In 2007 zochten zij een nieuwe manier om een foto af te drukken als cadeau voor hun moeder. Ze besloten zelf aan de slag te gaan en zo ontstond dit strakke en scherpe nieuwe product. Lees meer hierover op hun website.

Bij Sven aan de Muur zijn alle werken te bestellen in dit strakke, moderne en haarscherpe materiaal. Thuis heb ik ook een foto hangen. Het mooie van dit product is dat het niet uitmaakt vanuit welke kant je kijkt, de foto blijft scherp en goed te bekijken. Dit komt omdat er geen reflectie te zien is.

Xpozer; wat is het?

Om een goed beeld te krijgen van deze manier van foto’s ontwikkelen, kun je het beste deze video bekijken. Gemaakt door Werk aan de Muur.

Onlangs verkocht ik een foto op Xpozer, getiteld Windkrachtig Flevoland. Bekijk hier de foto en lees het verhaal over hoe de foto tot stand is gekomen.

 

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑