De natuur in over het hek, bij De Malpie in Noord-Brabant

De Malpie is een onderdeel van de Groote Heide in Noord-Brabant. Een afwisselend stuk natuur, vol met vennen, gras, heuveltjes en wandelpaden. Omdat het een zonnige dag was brachten we een bezoek aan dit landschap. Tijdens het wandelen verdween de zon helaas vooral achter de wolken, echter toen we bij dit houten looppad kwamen brak de zon weer door. Daarom trok ik m’n Nikon D7500 uit m’n fototas en begon verschillende composities te maken. Ik hou nogal van symmetrie en daar kwam het houten looppad prima bij van pas. Op een klein metalen plaatje stond het bedrijf dat het hek en het houten looppad heeft aangelegd. Het bleek een lokaal bedrijf te zijn genaamd; Daams Houthandel.

Voor een goede landschapsfoto gebruik ik het liefst een diafragma van F8 of hoger. Omdat ik geen statief bij mij had, moest ik ook letten op de sluitertijd. Die mag niet te laag zijn, anders komt er beweging in de foto. Bij deze foto was dat niet gewenst. Ik kwam uit op een sluitertijd van 1/320 sec. Daarvoor zette ik de ISO op een veilige 250, waardoor er geen ruis ontstaat in het beeld.

De Malpie, aan jouw muur?

Hieronder een voorbeeld hoe deze foto er bij jou aan de muur uit zou kunnen zien. Heb je interesse om de foto te bestellen? Of wil je prijzen, formaten en materialen bekijken? Klik dan op de foto voor meer info.

wanddecoratie, muur, foto, leuk, iets, ideeen, canvas, werk, print, hout, aluminium, digibond, woonkamer, kunst, online, shop, fotografie, Sven, Wildschut, Malpie, natuurgebied, noord-brabant, ven, water, warm, blauw, foto, print, canvas, natuur, landschap, water, Malpie, Noord-Brabant, Boom, gras,

Ander werk van Sven aan de Muur

Tijdens de wandeling door de Malpie maakte ik ook nog een andere foto die te koop is voor aan de muur. Je kunt kiezen uit verschillende materialen. Xpozer is een interessant nieuw product. Lees daar meer over bij materialen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑