Natuur op kantoor

Tegenwoordig worden er heel wat uren versleten op kantoor. Vervolgens de kinderen halen en naar huis om te koken, eten, sporten en naar bed. Het gevolg van al onze belangrijke bezigheden is dat we het contact met de natuur verliezen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat alleen al het zien van natuur ervoor zorgt dat je rustiger wordt en meer in balans kunt zijn. Met als gevolg dat je concentratie vooruit gaat om je werkzaamheden uit te voeren.

Dit wetende wordt het tijd om eens kritisch naar de inrichting van je kantoor te kijken. Natuurlijk zijn echte planten en bloemen belangrijk, maar ook frisse heldere kleuren, daglicht en natuurlijke materialen. [ duurzaamnieuws.nl ]

Bij dit laatste punt kan Sven aan de Muur je helpen. In de webshop kun je allerlei natuurlijke landschappen kiezen. Bijvoorbeeld deze foto die genomen is in Maleisië op het eiland Pulau Pangkor. Tijdens een prachtige zonsondergang spatte de kleuren alle kanten op, gereflecteerd in het water en omgeven door eilanden en bomen. Deze foto is dus perfect voor aan de muur op kantoor, de natuur in volle kracht. Door deze foto te laten afdrukken op vurenhout sla je meteen twee vliegen in één klap.

Natuur op hout

Gratis verzending, hand gemaakt.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑