Ocean View, Koh Tao in Thailand

Koh Tao is een eiland in de Golf van Thailand. Het is onderdeel van de Chumphon Archipel. Een zonnige eilandgroep. Koh Tao staat bekend omdat je er prachtig kan duiken. Het is een relatief klein eiland en niet zo mega toeristisch als bijvoorbeeld Koh Samui of Pha Ngan. Gedurende de week dat we op het eiland verbleven maakte ik een wandeling langs de kust om foto’s te maken voor Sven aan de Muur. Ik maakte deze foto en noemde hem Ocean View, want dat is wat vele mensen willen wanneer je op dit eiland bent.

Geen IKEA werk dat je overal tegen komt.

Sven Wildschut

Deze week kreeg ik een e-mail.

Yes! Weer een uniek werk verkocht voor bij iemand aan de muur! En de eerste keer dat deze foto verkocht is.
Deze keer zal de foto komen te hangen in een kantoor in Denzlingen, Duitsland. Ze kozen voor een prachtig groot formaat van 225×80 op canvas! Het leuke van foto’s bestellen bij Sven aan de Muur is dat je zeker weet dat het een unieke foto is. Geen IKEA werk dat je overal tegen komt. Heerlijk genieten dus.

I would love to stay a few nights at a cottage like this. I spotted this place at Koh Tao, Thailand. It was low season so almost all the cottages where empty.

Duiken bij Koh Tao

Genieten deden Fida en ik ook op Koh Tao. We verbleven er een week en gingen bijna elke dag duiken. Dat deden we bij een fijne duikschool. De eigenaar is een Nederlander met z’n Thaise vrouw. Elke avond zaten we bij Impian Divers met de andere duikers te kletsen, eten en drinken. Met aan het einde van de straat de bekende pier met prachtige ‘ocean view’ ;-).

A awesome day on Koh Tao in 2014. Diving the reefs around Koh Tao and beachpartying at night.

Een andere foto die ik maakte voor Sven aan de Muur is deze van de Thaise vlag op de duikboot. Met de dreigende donkere wolken op de achtergrond. Ook zeker de moeite waard om te bestellen voor aan je legen muur. Voor een wat meer dramatisch effect.

wanddecoratie, muur, foto, leuk, iets, ideeen, canvas, werk, print, hout, aluminium, digibond, woonkamer, kunst, online, shop, fotografie, Sven, Wildschut, Thailand, duiken, Koh Tao, Cumphon, wind, wolken, vlag, ruig

Check meer foto’s van Sven. Bijvoorbeeld in het album Azië.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑