Sven a.d. Muur sponsort Almere City FC

Twee maanden geleden werd ik benaderd door Zpress Sport, een bedrijf dat de advertentieverkopen regelt voor Almere City FC. Dit bedrijf dacht dat ik misschien wel interesse had om een advertentie te plaatsen in het programmaboekje van Almere City FC tegen Jong FC Utrecht van 14 april. In die tijd was ik net bezig om Sven a.d. Muur meer aandacht te laten krijgen en na er even over nagedacht te hebben besloot ik een advertentie te kopen van 1/2 A5.

Helaas was ik zelf niet in de mogelijkheid om bij de wedstrijd aanwezig te zijn vanwege andere verplichtingen, echter vandaag viel het programmaboekje en de factuur bij mij op de mat. Hierdoor was ik in de mogelijkheid om te zien hoe mijn advertentie er op print uit zag. Aangezien ik het hele ontwerp zelf had gemaakt was ik benieuwd hoe Zpress Sport de afdruk had verzorgt. De kleuren waren goed gelukt, zelf ervaar ik nogal problemen met kleur blauw die ik gebruik. Die komt niet altijd goed uit, wanneer ik bestanden wil opslaan verandert soms de kleur. Ik ben er nog niet helemaal achter wat ik nog beter moet doen daarvoor. Echter de afdruk in het programma boekje is goed gelukt.

wanddecoratie, Almere City, FC, voetbal, jong, Ajax, 14 april, Jupiler, league, eerste divisie, programma, sponsor, advertentie, zpress, muur, foto, leuk, iets, ideeen, canvas, werk, print, hout, aluminium, digibond, woonkamer, kunst, online, shop, fotografie, Sven, Wildschut,

Almere City FC op 7e plek

De wedstrijd zelf was een spannende wedstrijd met veel publiek. In de eerste helft stond Almere City met 0-0 nog gelijk. Echter vlak nadat de spelers de kleedkamers hadden verlaten werd de score geopend door Ahannach, in de 55ste minuut wist hij te score.

Helaas werd het al weer snel 1-1, maar dat dit bracht wel weer wat spanning in de wedstrijd terug. Door goed voetbal en samenwerken wist City het net weer te vinden en was het wederom Ahannach die scoorde. De 2-1 was binnen en Almere City had zijn 7e plek vast gesteld in het linker rijtje!

Almere City FC heeft het kleinste stadion van het Nederlands betaald voetbal, 3000 toeschouwers kunnen komen om een wedstrijd te zien. Leuk is dat op 14 april en 15 april het aantal toeschouwers op mijn site ook was toegenomen. Nu nog hopen op meer verkopen!

 

 

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑