Verkocht; Assos aan de Muur

Yes! Er hangt weer een Sven aan de Muur. Dit keer bij een tof gezin uit Egmond dat we leerden kennen tijdens onze vakantie op Kefalonia, zomer 2019. Van de week waren ze hier op visite en vertelden ze dat ze graag een foto van mij wilden kopen om thuis aan de muur te hangen. Dat werd de foto van het prachtige plaatsje Assos.

Assos

Ze hadden namelijk mijn artikel over Kefalonia gelezen. Daarin hadden ze een paar foto’s gezien die hen erg aanspraken. Nadat we even bij gekletst hadden, gingen we bij m’n computer zitten. Ondertussen speelden onze kinderen alweer gezellig met elkaar, alsof ze gisteren nog in Griekenland met elkaar waren.

Ik liet ze verschillende foto’s zien die ik gemaakt had tijdens onze rondritten over het eiland. Al snel viel hun blik op een foto van Assos. Dit is een klein Grieks vissersdorpje aan een rustige kraakheldere baai. Met een klein strandje, huizen uit de Venetiaanse tijd, een handvol restaurantjes en wat winkeltjes. Ook zijn er verschillende hotelletjes waar je kunt verblijven met prachtig uitzicht op de haven en de omgeving. Bijvoorbeeld het kasteel op het schiereiland.

Ze kozen ervoor om de foto af te laten drukken op het prachtige nieuwe materiaal: Xpozer. Het mooie van dit materiaal is dat je geen enkele last hebt van lichtinval op de foto, waardoor je vanuit elke hoek de foto goed kunt zien.

Ik bestelde de foto op Xpozer formaat 90 x 60 cm. Vervolgens was het een paar werkdagen wachten en toen werd de foto al thuisbezorgd. Blij verrast werd ik van de foto die ik ontving. Daarop zag ik dat mijn unieke foto aan hun muur in de woonkamer hangt.

Ook interesse in een unieke foto aan de muur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑