Sven’s unieke foto aan jouw muur?

wanddecoratie, muur, foto, leuk, iets, ideeen, canvas, werk, print, hout, aluminium, digibond, woonkamer, kunst, online, shop, fotografie, Sven, Wildschut, Hongarije, Boedapest, Kettingbrug, licht, auto, kasteel, burcht, hangbrug,

In de webshop kun je jouw unieke wanddecoratie kiezen uit verschillende overzichtelijke albums. Wanneer je op een foto klikt, wordt je doorgelinkt naar de webshop*.

Voor elke foto heb je een aantal keuzes:

  1. kies je stijl; bijvoorbeeld een indrukwekkend landschap, een stad bij nacht of een detail van een bloem
  2. kies het materiaal; canvas, Xpozer, aluminium dibond, ingelijst, hout, fotoprint en nog veel meer…
  3. kies het formaat: afhankelijk van de originele foto zijn er vele keuzes.
    Tip; maak een statement met een grote foto aan je muur

Landschap

Griekenland

Macro

Reizen

 

Almere

Azië

Australië

Dieren

De Golven

Wat vind je in de webshop?

De foto’s in de webshop van Sven aan de Muur zijn allemaal gemaakt mijzelf. Tijdens één van zijn reizen door Azië en/of Australië, maar ook door Europa. Sinds de geboorte van mijn dochter is het verre reizen even wat minder geworden. Dus je zult merken dat de nieuwste foto’s voor aan de muur vooral uit Europa en Nederland komen.
De webshop is overzichtelijk ingedeeld in zeven albums. Voor inwoners van Almere zijn er verschillende kenmerkende foto’s te vinden. Daarnaast is er een uniek album “De Golven”, hier kun je een aantal foto’s selecteren om bijvoorbeeld een mooi drieluik te maken. Verder vind je in de webshop een album over Azië, met zowel landschap als kenmerkende Aziatische foto’s voor aan de muur.

*De webshop is onderdeel van Werk aan de Muur en is aangesloten bij Thuiswinkel waarborg.